Vrijlating Jaime D.


The Milk House Two are free again! Zelfs het ietwat proleterige personeel van onze gemeentelijke ordediensten hadden al snel door dat er hier sprake was van een gerechtelijke dwaling. Na kort verhoor bleek al snel dat de zieltjes van onze verdachten zo maagdelijk wit als melk waren. Het meer rechts georiënteerde deel van het tot de tanden bewapend arrestatieteam stond overigens vol bewondering te kijken naar het rondslingerend legerspul van dhr. Donata. Nadat wij deze heren op de hoogte hadden gebracht van de gitzwarte persoonlijkheid van ons Arubaans dispuutslid hadden zij er alle vertrouwen in Donata ooit nog een keer tegen te komen. Tip van the Milk House Two: steek je handen dan in de lucht en biedt vooral geen weerstand!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *