De Vrolijke Vrienden


“Je moet laag beginnen om hoog te kunnen eindigen”, was het adagium van voormalig huisbewoner J.H. Dit heerschap heeft in de korte tijd die hij hier doorbracht helaas niet zijn stempel op ons dispuut kunnen drukken maar dit zinnetje is ons wel bijgebleven. Om hem een kleine eer te bewijzen heeft ondervereniging “De Vrolijke Vrienden” het motto van de heer J.H. centraal gesteld tijdens haar laatste filmavond door onze televisie vanuit de kelder het dak op te sleuren. Een en ander kostte de nodige inspanningen, maar enkel op deze manier konden de “Vrolijke Vrienden” tijdens hun filmavond op dubbelzinnige wijze tot een hoogtepunt komen. Op het dak stelden de “Vrolijke Vrienden” overigens vast dat de buurt nog niet helemaal bekomen is van de opschudding die The Milkhouse Two veroorzaakt hebben in april jongstleden. Menig burger hield angstvallig met één oog de avondlijke dakmanoeuvres in de gaten, om met het andere oog mee te genieten van de uitstekende films. Langs deze weg willen we onze hoop uitspreken dat het voor onze glurende buren even fijn was als voor ons.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *