Veel geschreeuw en weinig wol, zei de Duivel, toen hij een varken schoor.


Uit een bericht dat wij vorige week per mail ontvingen blijkt dat niet alleen de leden en reünisten van ons dispuut vaak op deze site te vinden zijn, maar dat ook zij die het niet tot lid van dit dispuut geschopt hebben hier nog vaak te vinden zijn. Freud beweert dat personen die bepaalde fases niet afronden in die onafgeronde fases blijven zitten. Die personen kunnen bepaalde contacten dan niet loslaten, of blijven hangen in een logica die een bepaalde fase eigen is. De door sommigen uitgevoerde exegese op de nieuwsberichten van de gongsite is hier een voorbeeld van aangezien dit getuigt van een nog steeds bloeiende adspirantenmentaliteit. B’vo daarvoor! Een berichtje aan de bedoelde schriftgeleerde is hier te vinden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *