Excuses aan de Nijmeegse burgerij


Het dispuut deelt het ongenoegen van de burgerij in de belendende percelen. Hard labeur dat vadertje staat in staat stelt studiefinanciering uit te keren wordt bedacht met onverantwoordelijk gedrag dat in niets te rijmen valt met het keurige gedrag van de burgerman uit wiens hand wij eten. Wij hopen langs deze weg een en ander goed te maken, en excuseren ons in het bijzonder aan de juffrouw die de straal van onze brandblusser abusievelijk voor een “gasaanval” aanzag en zich prompt een hoedje schrok. Ach, het gaat er bij de Gong misschien een ietsje luidruchtig aan toe van tijd tot tijd (in tegenstelling tot onze playstation spelende vrienden/kamerplanten bij HOEK) maar je kan altijd op ons rekenen als er intellectuele arbeid verricht dient te worden. Dat is dan weer handig voor als U vast zit bij uw kruiswoordpuzzels, beste burgers.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *