Afstuderen Schutgens


Het examen van de weledelgestrenge heer Schutgens liep uit op een fiasco: slechts een acht-en-een-half voor de scriptie! Na enig morren wist de jonge meester toch vrede te vinden met dit resultaat (in de ogen van anderen overigens overwegend adequaat). En gelukkig maar, want op de rijjool die volgde door het hart van onze Keizerstad moest hij natuurlijk alle charisma van de wereld met zich meedragen – dat lukte. Het was een schitterende dag, met een schitterende afsluiting in de vorm van het traditionele geitenmelken. De avuncul liet zich niet afschrikken door het lieve beestje en wist er vrijwel direct een heerlijke slok melk uit te krijgen; B’Vo! Het gehele dispuut De Gong (i.e. de leden, de avunculi en het bestuur) feliciteert zijn vriend Roel Schutgens met het schitterende resultaat van zijn scriptie en met het avunculaat van het zestiende lustrum.

De foto’s volgen nog


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *