Foto’s afstuderen Schutgens


Misschien hebt u het wel gemerkt: de gang van het Melkhuis staat momenteel overwegend vol met wat sommigen rotzooi zouden noemen. Dit alles heeft echter een reden: uw Ab actis heeft met gevaar voor eigen leven het Melkhuis omgespit op zoek naar interessante dingen voor op de site. En, zie daar: de foto’s van het afstuderen van Roel Schutgens!

Nota bene: Gebruikers van het wereldwijde web die nog gebruik maken van een simpele telefoonlijn voor hun toegang tot het internet zij gewaarschuwd. Ondanks het feit dat percentueel slechts een klein aantal foto’s de selectie heeft doorstaan, staan er nog steeds vrij veel op één pagina. Hierdoor is een download van ongeveer 3 MB nodig.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *