Bestuurswissel

In de nacht van afgelopen vrijdag 19 november op zaterdag 20 november beefde heel het Rijk van Nijmegen (en, wie weet, beefde men zelfs daarbuiten); er vond namelijk een Algemene Ledenvergadering van Corpsdispuut ter Sociëteit De Gong plaats. Het volledige bestuur is gewisseld, ook al vindt u twee bekende namen in de samenstelling terug. Dit raakt u misschien als wat vreemd, maar toch is het zo. Klik op de button en zie dat de weledelgeboren heer Swart als quaestor heeft plaatsgenomen in het Gong-bestuur. B’vo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>