Er is weer iets gebeurd!


Warempel! Hemeltje lief! Het is geschied! Ik heb de eer en het genoegen u op de hoogte te stellen van het volgende heuglijke feit: er is weer een nieuwsitem op de website van uw favoriete dispuut!

Voorts heb ik u mede te delen dat de weledelgeboren heer Athmer de gerespecteerde status van zaars heeft bereikt. Hieruit volgt dat mijnheer Van den Berg nog een jaartje vaars blijft; mijnheer Van den Tol nu ook vaars wordt; mijnheer Van Elferen de titel draars draagt en de heren De Schepper, Swart, Kleijntjens en Spaak zich vanaf nu twaars mogen noemen. U raadt het wellicht al: mijnheer De Vries is toegevoegd aan het ledenbestand! Het bestuur, de leden en de avunculi feliciteren de nieuwe eerstejaars van harte met zijn verworven lintje en -dmaatschap.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *