Nieuwe website? Nouja, zoiets


Geacht lid, waarde avuncul, vrolijke bezoeker, miezerige adspirant:

Jazeker, uw ogen bedriegen u niet. De Gong is in een nieuw jasje gestoken, op een nieuw adres. Hard ploeteren en uurtjes coderen in het donker hebben ervoor gezorgd dat u nu de mogelijkheid heeft van een nieuwe Gongsite gebruik te maken. Gelukkig ben ik de kwaadste niet, en ik zou u ook nooit van de mogelijkheid willen beroven om in het verleden te blijven steken. Daarom blijft de oude site ook nog een flinke poos online. (Het heeft niets te maken met het feit dat er nog heel veel inhoud overgeheveld moet worden. Echt niet.)

En fin, dan nu de technische dingetjes maar. U kijkt naar een site die draait op WordPress. Als antispamfilter draait Akismet. Het bestuur heeft een eigen account om nieuwe dingen bij het nieuws te zetten. SJMdB en TFAvE krijgen een account om foto’s op Picasa te zetten en ze door te verwerken in WordPress.

De leden krijgen een account om pagina’s te bekijken voor leden alleen, zoals geheime agenda’s en riskante foto’s. Als u als avuncul een account wilt, kunt u e-mailen naar w.spaak@dispuutdegong.nl. Ik zal dan een account voor u aanmaken zodat u ook kunt rondsnuffelen.

U kunt geheel anoniem dingetjes zetten in het gastenboek, en u kunt bij elk nieuwsartikel en elke pagina commentaar geven. Dus als u vindt dat avuncul Schaepman in een ander lustrum hoort, kunt u dat daar naar hartelust doorgeven.

De site wordt nog steeds flink volgegooid met inhoud. Verwacht de komende weken dan ook geen uitputtende website. Dat komt allemaal de komende weken.

Veel kijk- en leesplezier toegewenst!

Vae soli!
WS


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *