Literaire avond


Afgelopen dinsdag is de periode afgesloten waarin men met een air van trots leek te kunnen zeggen dat ze nog nooit een boek uit onze prachtige Melkhuisbibliotheek hadden opgepakt, laat staan uitgelezen. Om deze afkeuringswaardige houding aan te pakken, is er afgelopen dinsdag tijdens een literaire avond de mogelijkheid geweest voor de leden en adspiranten om passages uit hun favoriete boeken voor te dragen. Het is altijd leuk om te zien hoe literaire werken kunnen aanzetten tot denken en bijzondere vragen oproepen:

-Had Bomans ook aan de huidige Baron Bentinck een hekel gehad?

-Kan De Vries zelfs het Achterhuis zo voorlezen dat het grappig wordt?

-Wie heeft toch die Tempelier vermoord?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *