De Nijmeegse gemeente feliciteert het dispuut dan toch nog met haar 17e lustrum


Een trotse praeses met de nieuwe aanwinst voor de melkhuiskelder in zijn armen.
Een trotse Praeses met de nieuwe aanwinst voor de Melkhuiskelder in zijn armen.

Het lustrum ligt alweer bijna een jaar achter ons, maar de cadeau’s blijven nog steeds binnen stromen. Vandaar dat ook de gemeente Nijmegen afgelopen dinsdag zijn intrede maakte in de Melkhuiskelder.  Er was een brief uitgegaan naar de gemeente waarin ook alvast een passend cadeau werd voorgesteld, namelijk het bordje van de Godfried Bomansstraat. Wij als nette studenten zouden natuurlijk nooit een verkeersbord stelen en daarom leek het ons netter het als verjaardagscadeau te vragen. Na vele omzwervingen kwam de brief uiteindelijk op het bureau van Vincent Meijers. Vincent wist te vertellen dat zijn grootvader nog een kamer had verhuurd aan Bomans in de jaren ’40. Naast het straatnaambord kregen wij ook nog enkele verhalen over Bomans cadeau, het feest was compleet. Ik wil de gemeente Nijmegen en in het bijzonder Vincent Meijers hartelijk danken voor het cadeau.

P.s. Helaas moesten we het cadeau wel zelf betalen. Blijkbaar heeft de gemeente geen potje voor dispuutscadeau’s.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *