Inauguratie van de Beer


Na een lezing over bitcoins en een lezing over Poetin en zijn Rusland stonden de leden op het punt om klooi Benraad met gepaste repitesse het dispuut uit te zetten. Niet omdat het zo slecht was, maar juist omdat zelfs de tweede lezing van niveau was waar zelfs de lezingen die Bentinck als lid gaf niet aan konden tippen.

Deze neemt niemand hem meer af.
Deze neemt niemand hem meer af.

Hoewel deze Beer uitblinkt in uitstelgedrag, luiheid en af en toe wat laksheid, heeft hij desgevraagd een film gemaakt die dermate hilarisch en Gongesk was dat ik er hier verder niks over durf te zeggen, behalve een grote b’vo!

Het is al langer bekend dat het dispuut nimmer adspiranten inaugureert die meer dan 50,- euro aan contanten in hun sok dragen, maar door de flexibiliteit en empathie van de Praeses (alsmede het volledig ontbreken van enige ruggengraat) is het desondanks gelukt om mijnheer Benraad te inaugureren en hem te voorzien van een patente plakkaat zilver aan een lintje. Het dispuut is weer een goed Gonger rijker.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *