Op weg naar het Melkhuis


Het is fantastisch om op een dispuutsavond zoals die van 8 april te merken hoe eloquent ieder lid van CtS de Gong is. De debatavond was een groot succes, waarbij flinke woordenwisselingen zijn geweest over stellingen als Bentincks snoepwinkel is niet voor kinderen  en minder, minder, minder. De winnaar van het debat is uiteindelijk de Nationale Beekmandag geworden, met 8 punten.

Ieder debat was leuk, met goede argumenten en steekhoudende redeneringen. We hebben genoten. Topavond.

Bij dezen ook de volledige lijst van de puntenverdeling:

Nationale Beekmandag:       8

Benraad:                                          6.5

Spaak                                                 5

(Adspirant) van Neck              4

Gerrits                                              4

De tuinman                                   3

De Bie                                               2.75

Abdul Aziz                                     2

Verhoeff                                         2

Opleiding Verhoeff                 2

De prostituee                             2

 

Vervolgens is er een zeer volle gedeelde 12de plaats. Deze hebben allemaal 1 punt: Gereformeerde gemeente Usquert, de Commissaris Franje indien aanwezig, het Fascisme van Gerard, Abdul Abdel Aziz , De wel-studeerder, de raadsheer van Bentinck, Van Wijk, de debatleider, de aangifte, de Gobelin, Vazedeva, Mokveld, Ouderejaars Van der Werf, De baard, de schreeuw van de bunzing, het snoepgoed van Bentinck, de Thaise seksindustrie, Bento L, het filiaat van de Bie, de varkensstal van Wevers, de waarlijk pedofiel, de slachtofferrol, het falen van de debatleider, het abominabel taalgebruik van Verhoeff, het incorrect taalgebruik van Verhoeff, het afvoerputje, Rob(b)in, het caldarium in Germania, de tietjes van Wouter, Arntz, het scheermes, het gaan regelen dat Bentinck minder saai wordt, Beekman de Messias, de saaiheid van meneer de Praeses, de stichting “Vrienden van de Beekmandag”, het zanderige kutje van mevrouw Mokveld en ten slotte het woord van de Heer die dit ten zeerste afkeurt.

Als hekkensluiter hebben we nog de heer de Vries, die met 0.75 punten toch aanwezig was bij de dispuutsavond, ook al was hij in lijve in Polen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *