Gong borrelt met Selene


Enkele jaren geleden introduceerde Emiel Kleijntjens in een lezing het fenomeen ‘vrouw’ binnen de dispuutsgelederen. Sindsdien begon er zachtjes iets te broeien…

Het ‘fenomeen in kwestie’ werd in al haar (academische) facetten grondig bestudeerd. Aangewakkerd door verhalen van Gongers die, ver van huis en bibliotheek, de ‘vrouw’ in haar natuurlijke habitat -obscure buitenissige oorden, zoals de Skihut in de molenstraat- hadden geobserveerd, werd er besloten tot een heuse activiteit met een damesdispuut.

Op de grote dag werd er speciaal vroeg op gestaan om de Melkhuiskelder extra extra schoon te maken, de heersende leer is immers dat vrouwen van schone dingen houden.

Toen dispuut Selene uiteindelijk in de kelder arriveerde werd er eerst voorzichtig wat kennisgemaakt en hier en daar werden zelfs een paar kleine biertjes gedronken. Voorzichtigheid bleek echter totaal overbodig want algauw werd er gezellig gedronken en gepraat. De initiële behoedzaamheid verbleekte als sneeuw voor de zon en toen de pubquiz begon trilde het Melkhuis werkelijk op zijn grondvesten, er werd hard en luid geschreeuwd om de eer van beste muziekkenner. Het schijnt zelfs dat er ter plekke door enkele Selene’s en Gongers een toneelclub is gevormd! Collateral damage: verscheidene houten pollepels.

Tot overmaat van dronk is er naderhand fanatiek shotjes-zeeslag gespeeld. Als klap op de vuurpijl zijn enkele Gongers samen met de Selene’s nog ergens in de stad beland voor wat beruchte adellijke fitness BBB; Bento Billa Bong. Wat daar allemaal gebeurd is, dat weet geen mens!

Klik hier voor de visuele evidentie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *