De Gong herpakt zichzelf


De donkere dagen van weleer zijn voorbij. De duistere wolken die ettelijke maanden boven het dispuut hingen zijn opgetrokken, de duisternis is overwonnen, de nakende ondergang van De Gong is afgewend. Bestuur Wevers II is niet meer. Een gouden dageraad breekt aan en De Gong zal wederom floreren. Leve de praeses.

Met bescheiden tot middelgrote spijt nemen de leden van Corpsdispuut ter Sociëteit De Gong afscheid van bestuur Wevers. Het waren een paar fascinerende maanden maar het mocht niet langer zo zijn. Met gepaste pathos kondig ik het nieuwe bestuur aan, bestuur Van Neck I, het baardenbestuur.

Het bestuur van het Corpsdispuut ter Sociëteit De Gong heeft zich als volgt geconstitueerd:

  • Praeses Disputi Gongi: G.R. van Neck
  • Abactis Disputi Gongi: M. D. van der Werf
  • Quaestor Disputi Gongi: N. te Hennepe

Het is mijn hoop dat onder dit nieuwe bestuur de site haar resurexio zal afronden en wederom de spreekbuis van De Gong op het wereldwijde web zal zijn.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *