Tappietapedie, in alles zit een melodie


Zelfs de vermaardste avunculus raakt soms verveeld door het nakijken van – met spelfouten doorspekte – eerstejaars rechtententamens. Gelukkig is de Gong de beroerdste niet: we hebben het huisje van de prof een avond lang gevuld met het geschal van koperen huichjes.

Hoewel mr. Schutgens in eerste instantie nog flink wat noten op zijn zang had, kon zelfs hij uiteindelijk het valse gekraai van MDvdW door de vingers zien.

Wat rek- en strekoefeningen, een Duitse canon, een De Brevitate Vitae en wat klassieke studentenketsers verder was het soezige dorpje Beek voldoende studentikoos ondergedompeld, en de buurman hopelijk voldoende de stuipen op het lijf gejaagd.

’s Gibt kein Schöner Leben!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *