De Gong schittert op Intromarkt


Ondanks het nog verse verlies van drie dispuutsmastodonten stond ook dit jaar De Gong weer op de Intromarkt van de RU. Het was echter niet makkelijk. De korte penetrerende regenbuien hadden duidelijk een negatieve invloed op de hoeveelheid rondscharrelende eerstejaars. Dit stelde ons wel in staat meer ‘customer focused’ promotie te maken al had NtH bij het flyeren meer aandacht voor vrouwelijk schoon dan voor Gongeske kwaliteiten. Toen het verkrijgen van een knaek een bijzonder bureaucratische exercitie bleek te zijn en de port onverwacht op was dreigde de middag even in het water te vallen. Zeer korte ondersteuning door De Gongs notariële tak bood helaas geen soelaas maar gelukkig verscheen MTB snel met meer drank ten tonele. Hoewel de cijfers nog op zich laten wachten durf ik gerust te stellen dat onze aanwezigheid weer een groot succes was.

Honorair praeses MHRV coördineert en overziet het opbouwen van de stand.
Honorair praeses MHRV coördineert en overziet het opbouwen van de stand.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *