Dispuut De Gong verwelkomt nieuwe adspiranten


Het is met gepaste trots en grote vreugde dat De Gong recent haar nieuwe adspiranten heeft mogen verwelkomen. Een jaar van vier maar liefst, iets waar ze om de hoek alleen maar om kunnen dromen.
Of we het danken aan de dit jaar extra schunnige grapjes van Jomares of het gemaskerde bal met de dames van Eritrea, wie zal het zeggen. In ieder geval worden met de heren Van der Ham, Hemels, Philips en Heersink weer enkele prachtige maar bovenal bijzonder excentrieke jongemannen verbonden aan het dispuut.
Niet alleen heeft het dispuut zich hiermee van een excuus-Duitser en een miemelmarinier voorzien, het heeft met de heer Hemels ook nog eens een meer handzame versie van D. Oud aan de haak geslagen. Met bovendien een naam die zich al even goed leent voor Verhoeffianse woordstunterij.
De Gong zal met deze heren aan haar zijde haar strijd tegen moslimextremisme, slechte spelling en stuitende zelfgenoegzaamheid dapper voortzetten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *