“Maak die Maan erelid!”

De heer Leeuwenberg is tot in de kleinste vezel van zijn ziel geroerd.

Al tijdens de BALV van het de lustrumweek besloot de verenigde vergadering der Gongeske sujetten dat de heer Leeuwenberg een eretitel ten deel moest vallen die eerder al aan roemruchte figuren en de grote der aarde zoals moedertje Schaepman en Jo Mares was toegekend. Een titel waarover Albert Einstein ooit licht teleurgesteld tegen Mandela zei “ik wou dat ik dat was”, waarop Mandela antwoordde met een instemmend en al even wankelmoedig  “Ja man, ik ook.”

Omwille van zijn cruciale rol in het uit haar slaap wakker kussen van het dispuut is de heer Leeuwenberg tot erelid benoemd. Zoals het De Gong betaamt hebben de festiviteiten echter pas onlangs plaats gevonden. Dit omdat er onder de leden de voorzichtige vrees bestond dat als deze operatie niet in het grootste geheim zou worden voorbereid en de heer Leeuwenberg er lucht van zou krijgen hij wellicht niet zou komen. Gelukkig was hij er wel en was hij, blijkens de foto, bijzonder onder de indruk en zeer verheugd.

Hoera en hulde!

De heer Leeuwenberg is tot in de kleinste vezel van zijn ziel geroerd.
De heer Leeuwenberg is geroerd tot in de kleinste vezel van zijn ziel.
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *