De Gong: een review


Op het internet kan je tegenwoordig van alles een recensie vinden. Bijvoorbeeld van muziek, restaurants, maar ook muizenvallen, drugs of ivoren toiletpotten. Er zijn tegenwoordig talloze sites waarop men dergelijke recensies, of reviews zoals men dat in de internetwereld noemt, kan vinden. Als u “review de gong” googlet krijgt u bijna 53 miljoen hits, maar geen over het dispuut. U ligt daar misschien van wakker maar wij niet. Wij weten dat werkelijke waardering zich niet op zoiets vluchtigs als het internet laat uiten.

Recentelijk waren de heren van Propria Cures, het in 1890 opgerichte studentenblad, op de sociëteit aanwezig. Zoals dat doorgaans is bij culturele activiteiten op De Kroeg bestond het publiek voornamelijk uit De Gong en wat verdwaasde Hoeknisten aan de bar. Daarom gaat wat PC in hun laatste uitgave schreven voornamelijk over ons.
Dan nu de recensie van De Gong door Propria Cures:

Ballen waren het, maar aardige ballen.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *