Studenten met instrumenten orkest


Dagboek van een Dromer, 19 februari 2018 – Het Nederlands Studentenorkest (NSO) was wederom een grandioos succes. Iedereen was aanwezig, van gastgezinnen tot aan het comité. Naar verwachting was het zoals ieder jaar allemaal een wonderschone vertoning. De heer Van Kesteren (Remy voor intimi) was een bekwaam harpbespeler en dat was te merken. Hij ging compleet op in het moment en heeft slechts éénmaal hoeven bijpakken. Het spreekt voor zich dat het wel jammer was dat hij een papiertje nodig had en het niet uit zijn  hoofd kon, maar kleine foutjes houdt men toch. Enfin, daarnaast was de Westerse kant van een verhaal in de toegift nog belicht, maar tot mijn spijt zijn de overige windstreken verwaarloosd en de teleurstelling daarover was in de zaal te merken.

Na het concert is het gezelschap nog even van een biertje gaan genieten in De Kroeg. Het aspergerseizoen schijnt hoogtij gevierd te hebben, immers is er succesvol geoogst die avond. Verder wist Meneer van Kesteren niet van inkakken en heeft hij tot in de late avonduurtjes het voortouw genomen. De Gongbroeders die aanwezig waren hebben zijn voorbeeld maar al te graag gevolgd en zo is het orkest vrij snel uit het geheugen gedronken. Zeker voor herhaling vatbaar.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *