De Gong berispt om uitbreiding intellectueel arsenaal


De CM-veiligheidsraad heeft in een resolutie felle kritiek geuit op de ontwikkelingen binnen dispuut De Gong. In scherpe bewoordingen werd De Gong opgeroepen om te stoppen met het vervaardigen van wapens van massa-intellectualisatie.

Een anoniem lid van de CM-veiligheidsraad verklaart: “het kan best leuk zijn, dat abstraheren, maar wat is het doel precies? Ik snap het vaak gewoon niet… Bovendien, zelfs de bijbel der middelbare school bèta -de BINAS- durft zich niet te wagen aan de abstractieconstance van Frank!”

Desgevraagd vertelt een woordvoerder dat “dit nietsontziende, roekeloze dispuut een gevaarlijk, geheim programma heeft waarin drie verschillende hoogverrijkte wapens van massa-abstractie worden ontwikkeld. Deze zouden door een doorbraak in het weekend van 14-15 april nu klaar zijn voor gebruik”. De ironie in het publiekelijk melden van geheime programma’s -die hierdoor per definitie niet meer zo geheim zijn- lijkt de woordvoerder niet te deren.

2018-04-13 11.09.05

Praeses disputatis Abdel Aziz werd om een reactie gevraagd. Hoewel hij erg druk was met het spelen van een potje Singhstar, liet hij telefonisch weten dat hij verheugd is met de vervaardiging van drie kersverse Gongers -Frank ‘abstractio-hora-est’ Buschman, Kirti Kohra Singhstar en Celis Tittse- en dat het dispuut met jaar 2017 binnen de gelederen floreert als nooit tevoren. Terwijl hij dat zei miste hij de hoge F# in ABBA – Dancing Queen en verloor hij het potje alsnog.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *