Reppoklepcie

Meneer N. Kurssies (leeftijd: 14-93) was gisteravond bij de receptie van Corpsdispuut ter Sociëteit de Gong (/ˈɣɔŋ/). Meneer Kurssies wilt zijn naam niet weggeven en het interview dient ook gelezen te worden met een vervormde stem, zo houdt u het anoniem.

Gezien de toestand van het Melkhuis schijnt het een formidabele festiviteit te zijn geweest, helaas kon ik er niet bij zijn en deswege gaan wij luisteren naar het verslag van meneer Kurssies.

Wat is voor de puberteit het gezegde?

“Als je de hele dag dakpannen legt en het blijft maar regenen, dan kan je maar beter je schapen tellen voor het slapen geen. Nee, niet voor het slapen gaan. Voordat je ’s avonds de dijk afloopt.”

Hoeveel handen heeft u gisteravond geschud, en waarom? Meneer Kurssies u heeft het woord.

“Dank u voor het woord meneer de interviewer, geachte meneer de cameraman, geachte meneer de geluidsman, geacht licht en geacht aspirant-secretaris.

Gister heb ik welgeteld twintig goedgemutste handen geschud en één kwaadwillende.”

Op dit moment werd meneer Kurssies lichtelijk agressief en besloot hij zijn frustraties te uiten middels fysieke onheuse bejegening.

Is dat iets? Fysieke onheuse bejegening?

Prima.”

 Wat ruimt er op reppoklepcie?

Receptie, maar ook verleptie. Epilepsie, Strepsils en pub chills.”

 Meneer de Klusman besluit de kamer binnen te lopen, hij trekt de kleren van meneer Kurssies uit. Meneer Kurssies zit zonder kledij tegenover mij.

Als u moest associëren of denken, zou u dan denkend associëren of associërend denken en in hoeverre staat dit in lijn met de fles Ketel1 van dispuut B**dr?

Meneer Kurssies begint te giechelen, dit doet mij vermoeden dat hij het gister erg leuk heeft gehad. De laatste vraag deed er hierom niet meer toe, we sloten af met een laatste advies van meneer Kurssies.

Om met de woorden van meneer Godfried von Knifen te eindigen: mir dwingen die Dampfpfeife.”

 De enige gedachte die mijn geest nog bewandelde was: ‘wat een poëet’.

Vae Soli. 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>