Jeminee, zomaar een film in je maag gesplitst en jij zit er maar mee

Op een goede dinsdagavond zat ik zalig achterover te leunen met een biertje in de hand. Ik sprak met mijn buurman over iets interessants, zoals we dat bij de gong graag doen, en iemand deed een voorstel. Het voorstel luidde als volgt: ‘Heren, heren, aandacht, aandacht… Er zijn tegenwoordig veel mensen in Japan die lijden aan een depressie, danwel depressieve gedachten. Dat is natuurlijk heel vervelend en daarom zullen wij daar nu een kunstwerk over bekijken dat bestaat uit veel beelden achtereenvolgend op volgorde afgespeeld met wel 24 frames per second.’ Jawel; een film.

Om de kijker oplettend te houden zijn er enkele voorwaarden aan deze avond verbonden:

*Vreemd rennen

*Flashback

*Steadycam shot

*Buschmann is enthousiast omdat hij een Japans woord herkent.

*Poging tot uitstel van de harakiri

*Harakiri

Men neme een slok van den mede uit uw beker alsmede uit te roepen den volgende zinssnede: ‘Buschman is enthousiast over Japans! Iedereen een slokje van d’edele wijn!’

Wilt u nou ook leren genieten van Japanse films zoals wij dat doen? Bel dan nu Buschman op nummer 06 33 censuur. Buschman ondersteunen? Stort dan op Giro 314159265359. Wij wensen u nog een fijne voorstelling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *